• Aleea Mocirei Nr.11, Baia Mare, Maramures, Romania

Folii protectie solara

O colectie de folii la moda pentru aplicatii exterioare, cu strat de acoperire rezistent la zgârietura ca Cold Steel, Solar Bronze, OptiTune si Silver. Foliile exterioare SR Hanita fac fata cu succes la un climat aspru, fara decolorare, opacitate si exfoliere, factori ce distrug multe dintre foliile exterioare de pe piata.

Folii pentru aplicare pe ferestre din plastic. Noile folii pe baza de poliester produse de Hanita, pentru suprafete din policarbonat (PC) si sticla acrilica (PMMA), au claritatea intensa si performanta superioara solara a foliilor pentru geam Solar Zone.

Foliile Silver 20. Exterior pentru ferestre din plastic sunt caracterizate printr-un învelis rezistent la zgâriere adecvat atât instalarii interioare cât si celei exterioare, cu adeziv usor de indepartat care nu deterioreaza suprafata

Clear 4 mil SR pentru ferestre din plastic protejeaza policarbonatul vulnerabil care se zgârie si se avariaza usor, atât accidental la curatare, cât si de catre vandali “graficieni”. Recomandat pentru uz intern în statii de autobuz, incaperi de refugiu sau stadioane.

Folii Matte Designer cu adeziv PS: folii pentru intimitate cu efect de sablare transparenta, da un design elegant usilor si despartitorilor de camera, sau ascunde fizionomia respingatoare care strica aspectul exterior al cladirilor cu fatada de sticla. Disponibil în Matte White (alb mat), Silver (argint) sau Bronze (bronz).

Folia UV Filter este protectia maxima împotriva radiatiilor ultraviolete, eliminând 99% din razele agresive UVA si UVB. Controlul UV este important atât pentru om cât si pentru bunuri, deoarece radiatiile UV sunt unul dintre cauzele principale ale decolorarii si problemelor dermatologice.

Pentru programari contactati-ne telefonic la 0730-241071 sau prin e-mail
Trimite un e-mail