Detailing Interior

Procesul de detailing de interior implică curățarea și recondiționarea detaliată a suprafețelor interioare ale mașinii. Acesta include aspirarea, curățarea și șamponarea tapițeriei, curățarea și protejarea suprafețelor din plastic și vinil, curățarea geamurilor și oglinzilor, precum și tratarea și revitalizarea pielii și a altor materiale.

 Detalierea de interior are multiple beneficii. Aceasta îmbunătățește aspectul și estetica mașinii tale, creând un interior curat, proaspăt și plăcut. De asemenea, ajută la menținerea valorii mașinii și prevenirea uzurii premature a suprafețelor interioare. Detalierea de interior contribuie și la îmbunătățirea calității aerului în mașină prin eliminarea prafului, alergenilor și mirosurilor neplăcute.

Durata procesului de detailing de interior poate varia în funcție de mărimea mașinii, gradul de murdărie și de detaliile specifice incluse în serviciu. În general, acest proces poate dura între câteva ore și o zi întreagă. Este recomandat să consulți echipa noastră pentru a obține o estimare mai precisă în funcție de nevoile tale.

Utilizăm produse profesionale de curățare, soluții speciale și echipamente de ultimă generație pentru a asigura un rezultat de înaltă calitate. Tehnicile noastre includ aspirarea puternică și detaliată, șamponarea și curățarea tapițeriei, utilizarea soluțiilor delicate pentru suprafețele din plastic și vinil, precum și aplicarea de produse de protecție și de înfrumusețare pentru piele și alte materiale.

Frecvența recomandată a detailingului de interior poate varia în funcție de utilizarea mașinii și de preferințele personale. În general, se recomandă să faci un detailing de interior cel puțin o dată pe an pentru a menține aspectul și starea bună a suprafețelor interioare. Cu toate acestea, în cazul mașinilor care sunt expuse unui trafic intens, transportă copii sau animale de companie, poate fi necesar să faci detailing de interior mai des, la intervale de 6 luni sau chiar mai scurte.

Ai mai multe întrebări?

Dacă nu ai găsit răspunsul dorit la întrebări de mai sus scrie-ne folosind formularul de contact de mai jos, iar colegii noștri vor reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.

  Conteactează-ne pentru programări sau întrebări despre serviciile Cadomar.

  Program

  Luni – Vineri
  08:00 – 16:00

  Adresă

  Aleea Mocirei 6, 437225, Baia Mare

  CADOMAR S.R.L. @ 2023. Toate drepturile rezervate. Web Design by Smart Growth Marketing Agency.