Folii Protecție Solară

FAQ Category

Foliile cu protecție solară sunt materiale subțiri și rezistente aplicate pe suprafața mașinii pentru a bloca razele UV și a reduce căldura. Acestea acționează ca o barieră pentru a proteja interiorul mașinii de decolorare, deteriorare și arsuri solare.

Folosirea foliilor cu protecție solară oferă multiple avantaje. Acestea protejează atât tine, cât și pasagerii mașinii de razele UV nocive, reduc temperatura în interiorul mașinii, protejează tapițeria și alte suprafețe interioare de decolorare și deteriorare, și reduc reflexiile solare și orbirea temporară.

Foliile cu protecție solară reduc căldura în interiorul mașinii, ceea ce duce la o temperatură mai scăzută și mai confortabilă în timpul verii. Acest lucru poate reduce necesitatea utilizării sistemului de climatizare și, implicit, consumul de combustibil.

Aplicarea foliilor cu protecție solară se realizează de către profesioniști în domeniul detaliilor auto. Aceștia pregătesc suprafața mașinii prin curățare și pregătire adecvată, apoi aplică foliile cu atenție, asigurându-se că sunt fixate uniform și fără bule de aer.

Foliile cu protecție solară sunt concepute pentru a fi rezistente și durabile în fața factorilor externi. Cu toate acestea, întreținerea regulată și adecvată este importantă pentru a le menține în stare bună. Evitarea substanțelor chimice agresive și a spălărilor cu presiune excesivă și utilizarea unor soluții de curățare speciale recomandate pentru folii sunt recomandări importante pentru a păstra aspectul și performanța foliilor pe termen lung.

Ask your Question

if you cannot find the answer below, please message us

  Conteactează-ne pentru programări sau întrebări despre serviciile Cadomar.

  Program

  Luni – Vineri
  08:00 – 16:00

  Adresă

  Aleea Mocirei 6, 437225, Baia Mare

  CADOMAR S.R.L. @ 2023. Toate drepturile rezervate. Web Design by Smart Growth Marketing Agency.