Polish Faruri

Găsește răspunsurile celor mai frecvente întrebări

Întrebări frecvente

Dacă nu găsești răspunsul dorit mai jos scrie-ne prin formularul de contact sau sună-ne acum și-ți vom răspunde cât mai repede.

Polish-ul farurilor poate îmbunătăți vizibilitatea în timpul condusului, economisi bani prin prelungirea duratei de viață a farurilor și îmbunătăți aspectul general al mașinii tale.

Semnele că farurile au nevoie de polish includ aspectul îngălbenit, opacitatea sau prezenta zgârieturilor. Dacă observi aceste probleme, este timpul să faci polish farurilor.

Există kituri de polish disponibile pentru utilizarea acasă, însă pentru rezultate optime și durabile, se recomandă să ceri ajutorul unui specialist în detalii auto.

Timpul necesar pentru polish-ul farurilor poate varia în funcție de gradul de deteriorare și complexitatea mașinii tale, dar în general poate dura între 30 de minute și o oră.

Durata efectelor polish-ului farurilor poate varia în funcție de condițiile de utilizare și întreținere a mașinii tale, însă în mod obișnuit, rezultatele pot dura între 6 luni și 1 an.

Pentru a preveni deteriorarea ulterioară, este recomandat să aplici un strat de protecție pe faruri sau să le acoperi cu folie transparentă pentru a le păstra în condiții optime.

Da, polish-ul farurilor poate fi aplicat atât pe farurile din sticlă, cât și pe cele din plastic, în funcție de nevoile tale specifice.

Prin solicitarea serviciilor unui specialist în detalii auto pentru polish-ul farurilor, te poți asigura că vei obține rezultate de înaltă calitate, cu utilizarea de produse și tehnici specializate, precum și un nivel de durabilitate și protecție optim.

Ai mai multe întrebări?

Dacă nu ai găsit răspunsul dorit la întrebări de mai sus scrie-ne folosind formularul de contact de mai jos, iar colegii noștri vor reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.

  Conteactează-ne pentru programări sau întrebări despre serviciile Cadomar.

  Program

  Luni – Vineri
  08:00 – 16:00

  Adresă

  Aleea Mocirei 6, 437225, Baia Mare

  CADOMAR S.R.L. @ 2023. Toate drepturile rezervate. Web Design by Smart Growth Marketing Agency.