Detailing Exterior

Găsește răspunsurile celor mai frecvente întrebări

Întrebări frecvente

Dacă nu găsești răspunsul dorit mai jos scrie-ne prin formularul de contact sau sună-ne acum și-ți vom răspunde cât mai repede.

Procesul de detailing de exterior implică curățarea și recondiționarea detaliată a suprafețelor exterioare ale mașinii. Aceasta include spălarea și degresarea mașinii, îndepărtarea contaminanților și a murdăriei, polizarea și lustruirea vopselei, tratarea și protejarea suprafețelor, precum și detalierea jantelor, a geamurilor și a altor componente exterioare.

Detalierea de exterior are multiple beneficii. Aceasta îmbunătățește aspectul și strălucirea mașinii tale, elimină zgârieturile și imperfecțiunile minore, protejează vopseaua împotriva deteriorării cauzate de factorii externi, precum razele UV, ploaia acidă sau poluarea, și contribuie la menținerea valorii mașinii pe termen lung.

Durata procesului de detailing de exterior poate varia în funcție de mărimea mașinii, gradul de murdărie și de detaliile specifice incluse în serviciu. În general, acest proces poate dura între câteva ore și o zi întreagă, în funcție de complexitatea lucrărilor de curățare, polizare și aplicare a tratamentelor de protecție.

Utilizăm produse profesionale de curățare, polish-uri de calitate superioară, ceară sau sealant pentru protecție, precum și tehnici specializate pentru a obține rezultate de înaltă calitate. Tehnicile noastre includ spălarea delicată, îndepărtarea contaminanților cu clay bar, polizarea pentru eliminarea zgârieturilor și a imperfecțiunilor, lustruirea pentru redarea strălucirii, și aplicarea tratamentelor de protecție.

Frecvența recomandată a detailingului de exterior poate varia în funcție de condițiile de utilizare și de expunerea mașinii la factorii externi. În general, se recomandă să faci un detailing de exterior de cel puțin două ori pe an pentru a menține aspectul și starea bună a vopselei și a suprafețelor exterioare. În cazul mașinilor expuse la condiții dure, cum ar fi expunerea prelungită la soare, ploaie sau drumuri prăfuite, poate fi necesar să faci detailing de exterior mai des, la intervale de 3-4 luni, pentru a menține protecția și strălucirea optimă a mașinii tale.

Ai mai multe întrebări?

Dacă nu ai găsit răspunsul dorit la întrebări de mai sus scrie-ne folosind formularul de contact de mai jos, iar colegii noștri vor reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.

  Conteactează-ne pentru programări sau întrebări despre serviciile Cadomar.

  Program

  Luni – Vineri
  08:00 – 16:00

  Adresă

  Aleea Mocirei 6, 437225, Baia Mare

  CADOMAR S.R.L. @ 2023. Toate drepturile rezervate. Web Design by Smart Growth Marketing Agency.