Întrebări Frecvente

Găsește răspunsurile celor mai frecvente întrebări

Întrebări frecvente

Dacă nu găsești răspunsul dorit mai jos scrie-ne prin formularul de contact sau sună-ne acum și-ți vom răspunde cât mai repede.

Timpul de detalii poate varia în funcție de complexitatea și starea mașinii, dar de obicei poate dura de la câteva ore până la o zi întreagă.

Orice tip de mașină poate beneficia de detailing, indiferent de vârstă sau model. Este o modalitate excelentă de a reîmprospăta aspectul și valoarea mașinii.

 În general, se recomandă să se facă detailingul la fiecare 6 luni până la un an, dar acest lucru poate varia în funcție de frecvența utilizării mașinii și de condițiile de depozitare.

Polish-ul pentru faruri este un produs special conceput pentru a îndepărta zgârieturile, murdăria și petele de pe farurile mașinii, ajutând la îmbunătățirea aspectului și funcționalității acestora.

Aplicarea foliilor auto implică o curățare temeinică a suprafeței mașinii, apoi aplicarea foliei pe aceasta. Procesul poate dura câteva ore, în funcție de dimensiunea mașinii și complexitatea aplicării.

Foliiile solare pot ajuta la protejarea mașinii de razele UV dăunătoare, pot reduce căldura și pot ajuta la menținerea temperaturii interioare a mașinii mai confortabilă pe timp de vară.

Da, serviciile noastre de detailing și aplicare de folii auto sunt disponibile pentru orice tip de vehicul, inclusiv camioane, motociclete și alte vehicule cu motor.

Recomandăm utilizarea de șampoane auto de înaltă calitate, ceară și alte produse special concepute pentru a menține aspectul și valoarea mașinii după un proces de detailing. Întrebați-ne despre produsele noastre preferate și vom fi bucuroși să vă sfătuim!

Ai mai multe întrebări?

Dacă nu ai găsit răspunsul dorit la întrebări de mai sus scrie-ne folosind formularul de contact de mai jos, iar colegii noștri vor reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.

  Conteactează-ne pentru programări sau întrebări despre serviciile Cadomar.

  Program

  Luni – Vineri
  08:00 – 16:00

  Adresă

  Aleea Mocirei 6, 437225, Baia Mare

  CADOMAR S.R.L. @ 2023. Toate drepturile rezervate. Web Design by Smart Growth Marketing Agency.